JK i samarbejde med MobileAdds

JK er et berømt brand inden for iPhone-reparationsindustrien, og vi er stolte over at kunne sige, at JK har fortalt os, at vi er det første nordiske firma, der arbejder direkte med fabrikken. Originale JK-skærme er kendt for at tilbyde følgende:

  • Er lavet af materialer af høj kvalitet
  • Har en lav defekt rate, under 1%
  • Har en af de bedste lysstyrker for en Incell-skærm på markedet
  • Har en meget konkurrencedygtig pris

Skærme til 12Mini / 13 Mini - kommer snart

Nogle af vores kolleger sælger allerede disse 2 modeller, men JK selv kan ikke levere før slutningen af denne måned eller begyndelsen af næste måned. Deres første parti på cirka 100 stk var ikke stabilt nok. Denne form for indsigtsinformation giver os mulighed for at give dig mange fordele, når du køber skærmene hos os. Læs mere om fordelene og Incell-skærme generelt her.

JK står for kvalitet, og MobileAdds går op i kvalitet.

JK er kendt for at være et af de mest anerkendte brands inden for Incell-skærme. Vi har gjort det muligt at købe disse High-End Incell-skærme til en utrolig pris, da vi arbejder direkte med fabrikken. På denne måde fjerner vi alle mellemled, så du kan opnå den absolut mest konkurrencedygtige pris i Nordeuropa.

Derudover, da vi arbejder direkte med JK, ved vi altid, at vi kun giver dig ægte JK Incell-skærme. Da JK er et så stort brand, forsøger mange andre leverandører at kopiere skærmene og sælge dem som JK, fordi de placerer skærmene inde i JK-bokse. Der er imidlertid mange falske JK Incell-skærme på markedet, der ikke matcher kvaliteten af de ægte. Derfor kan du være sikker på, at vi kun giver dig ægte og stabil kvalitet JK Incell-skærme.

Kvaliteten er så stabil på grund af fremstillingsmetoden. JK bygger på at gøre deres produktion så automatisk som muligt. Dette giver JK en af de laveste defekte satser i Incell-skærmindustrien.

Ja - vi er stolte

Vi hos MobileAdds ser meget frem til at udvide samarbejdet med JK. Der er en grund til, at vi er stolte over at have muligheden for at arbejde sammen med et firma som JK. De fortalte os, at vi var det første nordiske firma, der købte direkte fra dem.

Product added to wishlist
Product added to compare.